Задава се нова, много голяма трансферна бомба на Острова. Арсенал постигна

...
Задава се нова, много голяма трансферна бомба на Острова. Арсенал постигна
Коментари Харесай

Нова трансферна бомба в Англия! Пълна лудост

Задава се нова, доста огромна трансферна бомба на Острова. 

Арсенал реализира съглашение да подпише с полузащитника на Уест Хям Деклан Райс в договорка на стойност над 100 милиона паунда, оповестиха английските медии.
-->
24-годишният британски национал е получил позволение да премине медицински прегледи тази седмица преди преместването си в Северен Лондон, написа Guardian.

В информацията се показва, че Уест Хям е приел оферта на стойност 100 милиона паунда плюс 5 милиона в добавки, като обезпечената част от сумата се чака да бъде платена на три вноски за две години.

Президентът на Уест Хям Дейвид Съливан сподели предишния месец, че джентълменското съглашение значи, че Райс може да напусне макар оставащата година от контракта му с опцията да го удължи с още 12 месеца.

Райс се причисли към академията на Уест Хям от Челси като младеж и е изиграл над 200 мача за клуба, като му оказа помощ да завоюва Лига на конференциите предишния месец.

Но за доста експерти тази трансферна сума за състезател като Райс е цялостна полуда. Но цените на британските национали по принцип да нереално повишени, колкото и положителни играчи да са.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР